Skippy-rent heeft locatie aan Lorentzstraat verbouwd

16 sep 2016, 10:21 Nieuws
skippy rent lorentzstraat google street view
Het pand aan de Lorentzstraat tussen het oude Telstar en achter-/zij-ingang van Alcoa stond al geruime tijd te koop/te huur. Op de site van de makelaar is het aanbod ingetrokken. De reden hiervoor is inmiddels duidelijk.

Wat is er gebeurd?

Verhuurbedrijf Skippy-Rent heeft de verbouwing van haar Harderwijkse vestiging aan de Lorentzstraat 20 afgerond. Ook is het assortiment en de personeelscapaciteit uitgebreid. Bezoekers komen voortaan binnen in een lichte ontvangstruimte met koffiecorner en verhuurbalie. Ook achter de schermen in het magazijn is geïnvesteerd, de producten die veel verhuurd worden zijn uitgebreid. Om bezoekers nog sneller van dienst te zijn, staan er bovendien nu standaard twee medewerkers achter deze verhuurbalie. Zo kunnen ze nog meer service bieden.

Skippy-rent

Skippy-Rent verhuurt professionele machines en apparatuur aan onder meer aannemers, klusbedrijven, zzp'ers en doe-het-zelvers. Daarnaast kunnen evenementenorganisatoren er terecht voor onder meer tenten, meubilair, verlichting, verwarming, toiletunits, attracties en aggregaten.
Het bedrijf is in Harderwijk sinds 2002 een bekende partij bij de organisatie van evenementen. Bijvoorbeeld bij de Haringparty en de ijsbaan. Voor meer informatie op www-skippy-rent.nl