Supergezellige middag speciaal voor kinderen!

15 jul 2017, 7:23 Nieuws
supergezellige middag ballonnen cc by nd 20 fox and fern
Ook dit jaar heeft de Veluwadecommissie aan de jongsten gedacht! Het was vorig jaar zo gezellig met de kinderen erbij, dat er dit jaar weer een kindermiddag is. Op zaterdag 5 augustus. Ben jij er ook (weer) bij? Een leuk feest waar jij je absoluut niet hoeft te vervelen, want er is genoeg te doen.

Clown Appie

Van 14.00 tot 17.00 uur is er ook een echte DJ die de mooiste muziek voor je draait. Een team van vrijwilligers staat klaar om samen met jullie een te gekke kinderdisco te houden. Wat dacht je van Clown Appie. Clown Appie houdt erg van ballonnen, maar hij kent de kleuren niet en hij kan niet tellen. Daarbij heeft hij toch echt jouw hulp nodig! Goochelen vindt Clown Appie ook erg leuk. Vooral de truc waarbij hij een konijn uit de hoge hoed tovert. Dat zou ik wel willen zien, jij? Van 16.00 uur – 16.45 uur zal Clown Appie zijn trucs en grappen met jou delen.

Supergezellige activiteiten

Ook kun je je laten schminken als een mooie prinses of een gevaarlijke piraat. Zin in iets lekkers? Je kunt een suikerspin halen bij het suikerspinautomaat! De kosten voor deze middag zijn € 5,00 (incl. schminken, suikerspin en een hapje!) Vergeet niet om de kleurplaat uit de Veluwade krant mooi in te kleuren en in te leveren bij de kassa, zaterdagmiddag vóór 16:00 uur. Er zijn leuke prijzen te winnen.