Uitgelichte films van de komende periode in Bioscoop Atlantic

20 dec 2016, 13:22 Nieuws
atlantic zaal bioscoop atlantic
In de komende periode draaien er weer een boel nieuwe films bij Bioscoop Atlantic aan de Boulevard. In dit artikel lichten wij er drie voor je uit.

Onze Jongens

Kun je niet naar de Ladies Night van Onze Jongens? Niet getreurd Onze Jongens gaat gewoon bij #BioscoopAtlantic draaien deze kerstvakantie. Bij ons al in voorpremière vanaf 22 december!
In de nieuwe bioscoopfilm Onze Jongens speelt Jim Bakkum de rol van Jorrit. Wanneer hij na jarenlange afwezigheid terugkomt in Nederland wacht hem daar niet veel moois. Zijn ex-vrouw wil hem nog steeds niet zien en zijn 8-jarige zoontje is vooral teleurgesteld in zijn vader. Bij het bouwbedrijf van vriend Bas gaan de zaken ook slecht. Tot de mannen een gat in de markt ontdekken. Niet zozeer het klusvermogen, maar de gespierde lichamen zijn een hit bij de vrouwelijke klanten. Samen met drie andere collega’s gooien Jorrit en Bas het roer om. Ze stoppen met klussen en beginnen met strippen. De opdrachten zijn niet aan te slepen en bouwbedrijf ‘Onze Jongens’ lijkt gered. Maar hoe zal de privé-omgeving reageren op deze bijzondere carrière move? #onzejongensdefilm Reserveer nu via www.bioscoopatlantic.nl en mis het niet!x

Soof 2

Soof is back! Het wordt weer een hilarisch feest van herkenning. Nu in #BioscoopAtlantic! Reserveer nu via www.bioscoopatlantic.nl en mis het niet!
Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof en Kasper echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Althans, dat wil Kasper. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt. De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met hun tienersores en Kasper slaat te snel een veel te jong en slank ding aan de haak. Soof herpakt zich na een ontmoeting met Jim Cole, maar hun timing blijkt zoals altijd net verkeerd. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en ‘foodie’ Bauke. Hij blijkt een ware goochelaar in de keuken en belangrijker; hij ziet Soof zoals ze is. Als de sexy, grappige en mooie Soof en niet als een chaotische, werkende moeder. Maar of hij uiteindelijk de oplossing voor Soofs huwelijksproblemen is?

Mees Kees langs de Lijn nu in #BioscoopAtlantic!

In alweer het vierde deel van de populaire Mees Kees reeks doet de school van Meester Kees mee aan een toekomstproject. Alle creatieve ideeën van Meester Kees en zijn klas ten spijt, heeft directrice Dreus haar eigen ideeën over de invulling van het project. Zij wil dat klas 6B mee doet aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Meester Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet. Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos.. Reserveer nu via www.bioscoopatlantic.nl en mis het niet!