Zaterdagnacht zonder "grote" incidenten

23 jul 2017, 7:58 Nieuws
politie still youtube
Afgelopen nacht was de "horecanacht". Zo wordt de nacht van zaterdag op zondag vaak genoemd. De kroegen zijn vol, de pleinen en straten zijn bevolkt met uitgaanspubliek. Met zoveel mensen op de been gaat er eigenlijk nooit een zaterdagnacht voorbij dat er niks gebeurt. Ook deze nacht was het weer een aantal raak. Harderwijk Live was gezellig druk en zorgde voor weinig problemen.

Vandalisme

Wie helpt Manon bij het vinden van de "motorkapspringer"? Afgelopen nacht vond er een ruzie plaats in Drielanden waarbij 1 van de amokmakers haar auto besprong. Heb je dit gezien, of was je het zelf? Meld je dan bij de politie. Dit kan via: de website , 0900-8844 of via 0800-7000 ( Meld Misdaad Anoniem )

Dienst van de Politie West-Veluwe

Jurion Veenstra meldde vanochtend na zijn dienst dat er een aantal incidenten plaats hebben gevonden in de "horecanacht". Er vonden twee mishandelingen plaats. Of hier nog wat mee gedaan gaat worden, is afhankelijk van de slachtoffers. Er is namelijk nog geen aangifte gedaan. In Ermelo konden de dienstdoende agenten van de West-Veluwe uitrukken voor lokaalvredebreuk. Kort voor 2.30 uur werd er melding gemaakt van een brand op het Zeepad in Harderwijk. Hier aangekomen stond een picknicktafel in de brand. Volgens de brandweer was de brand snel geblust.