Inclusief Gresbo en Nestlé Nederland BV zetten handtekening onder samenwerkingsovereenkomst

Foto: ©Inclusief Groep/Thea Zeevat

Uniek aan deze overeenkomst is het feit dat medewerkers van Inclusief Gresbo samenwerken mét en onder leiding van Nestlé medewerkers. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het ombouwen van de dozen waarin de blikken babyvoeding zitten. Deze dozen worden voorzien van een QR-code waardoor via track & trace niet alleen de blikken te traceren zijn, maar ook de dozen. Daarnaast worden diverse controlewerkzaamheden uitgevoerd waaronder controle op deuken in de blikken babyvoeding.

Gezondere toekomst

Nestlé ’s missie is verbeteren van levenskwaliteit en bijdragen aan een gezondere toekomst. De babyvoedingsfabriek in Nunspeet levert een belangrijke bijdrage aan deze missie. Nestlé investeerde in 2016 bijna 80 miljoen euro in haar babyvoedingsfabriek in Nunspeet om een innovatieve technische installatie voor de productie van speciale zuigelingenvoeding voor baby’s met een eiwitallergie mogelijk te maken.

Nunspeetse gemeenschap

Michael Hayes vindt het belangrijk om met de lokale gemeenschap van Nunspeet in contact te staan. En dat is bijzonder voor een bedrijf dat wereldwijd gevestigd is: “We willen graag weten wat er onder de mensen hier in Nunspeet leeft, en helpen bij het ontwikkelen van een florerende en veerkrachtige gemeenschap. De samenwerking met Inclusief Gresbo is een goed voorbeeld van hoe we willen bijdragen aan de samenleving en tegelijkertijd zorgen voor het lange termijn succes van onze babyvoedingsfabriek.”

Goede medewerkers Inclusief Gresbo

En Michael is te spreken over de medewerkers: ”We zijn enorm tevreden over de snelheid en de kwaliteit die geleverd wordt. Als ik rondloop door de fabriek zie ik mensen die trots zijn om voor Nestlé te werken en zij dragen dat ook uit.” Gert-Jan Gerrits vult aan: “Omdat is gekozen voor Inclusief Gresbo, zijn er altijd uitwijkmogelijkheden. Moeten wij ergens bijspringen, dan is dat geen probleem.”