Zaterdag 14 maart 40e editie Halve Marathon Harderwijk 2020

Foto: Pixabay

Zaterdag 14 maart 2020 is alweer de 40e editie van de Broekhuis Halve Marathon Harderwijk. Een sportief evenement  in het gezellige Harderwijk.

Speciale editie met aandenken aan deelname

Ook dan kan weer ingeschreven worden voor de halve marathon, de 10 km, de 5 km (vanaf 12 jaar) en voor de kinderen onder de 12 jaar, de Kidsrun. Vanwege deze speciale editie kunnen volwassen lopers eenmalig een T-shirt kopen. Dit T-shirt is een speciale uitgave en wordt na deze 40e editie niet meer aangeboden. Ook de medaille zal in 2020 een bijzondere uitgave zijn. Genoeg redenen om mee te doen en juist bij deze speciale editie een pr te lopen op de afstand die bij jou past. En als je meeloopt, dan draag je ook een steentje bij aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

In Slingerbos zaterdag 14 maart

De start en finish zijn ook in 2020 weer aan de Beneluxlaan in de wijk Slingerbos, waar gebruik gemaakt kan worden van de uitstekende voorzieningen van het RSG Slingerbos. Het parcours is gecertificeerd en voor iedereen geschikt. Alle routes zijn verkeersvrij en gaan over verharde wegen en paden.  De Broekhuis Halve Marathon Harderwijk is ook dit jaar onderdeel van het Rabobank Randmerencircuit. Dit is een hardloopcircuit dat gehouden wordt in Harderwijk, Ermelo, Putten, Bunschoten en Nijkerk. Harderwijk is de eerste loop van de vijf lopen. Voor meer informatie, kijk op de website www.randmerencircuit.nl

Meedoen? Inschrijven kan nog

De 40e editie zal een onvergetelijke loop worden. Loop je mee? Inschrijven kan tot 22 februari 2020! Schrijf je in bij de voorinschrijving? Dan kun je een running shirt bestellen voor slechts € 15,- in plaats van het normale tarief van € 19,-. Kijk voor informatie op www.halvemarathonharderwijk.nl. Schrijf je in en we zien je graag bij de start van de 40e editie op 14 maart 2020 bij de Broekhuis Halve Marathon in Harderwijk!

Reacties