VVH organiseert eindelijk weer volleybaltoernooi

Foto: ©VVH/Maximaal Sales

Eindelijk mochten ze weer! De sporthal is weer open voor binnensport, de volleyballers hebben (té) lang stilgezeten, tijd voor een leuke opening van het seizoen! En wat voor één….

VVH organiseert weer toernooi

VVH heeft afgelopen zaterdag 4 september eindelijk weer een ontzettend leuk volleybaltoernooi mogen organiseren bij Volleybal Vereniging Harderwijk! De hoofdsponsor van dit ondertussen jaarlijkse volleybaltoernooi is Palingrokerij & Vishandel Dries van den Berg. Mooie bekers, palingprijzen en heerlijke hapjes voor bij de borrel werden gesponsord.

Enthousiast

Het is dan ook niet gek dat de naam ‘Dries van den Berg Palingtoernooi’ vele teams uit de regio wist te enthousiasmeren! Heren 1, Heren 2, Dames 1 en Dames 2 speelden allemaal tegen een aantal teams, waardoor VVH maar liefst 15 teams te spelen had in de middag. Alhoewel het aan balgevoel in sommige situaties nog ontbrak, was het vooral opluchting en enthousiasme wat overheerste! Iedereen genoot ontzettend van het weer volleyballen en samenzijn!

Jeugdeditie

De eerdere edities waren vooral gericht op de vier bovenstaande teams. Dit jaar werd het toernooi uitgebreid met ook leuke speelmogelijkheden voor de jeugd in de ochtend. Ook hier waren in totaal maar liefst 11 teams enthousiast aan het volleyballen. Een ontzettend leuke uitbreiding, en zeker voor herhaling vatbaar!

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen