VVOG verliest in slotfase van Ter Leede

Foto: ©Still Youtube

VVOG Harderwijk heeft vandaag in een niet al te hoogstaande wedstrijd, na een 1-1 ruststand, een 1-2 nederlaag geleden tegen Ter Leede uit Sassenheim.

Puzzelen door blessures

Trainer Raymond Schuurman kon in de basis beginnen met Jeffrey Snijders en Jeremy de Graaf. Zij waren in de warming up fit bevonden. Een grote tegenslag was dat Job Hoogendoorn niet kon starten. In de warming up liep hij een blessure op waardoor hij niet kon spelen. Bruce Lucke en Mark Bottenheft kwamen door blessures ook niet voor op het wedstrijdformulier.

Snelle goal

Beide ploegen tastten elkaar af in de beginfase van de wedstrijd. Echter Ter Leede kwam al in de 7e minuut op voorsprong. Een diepe bal op Mike van den Steenhoven werd niet op waarde geschat door Paul Eppink, van den Steenhoven kon daarna vrij makkelijk scoren.

Op jacht

VVOG Harderwijk ging daarna op zoek naar de gelijkmaker. Dean van Ooijen kreeg een goede kans maar Ter Leede doelman de Vries redde ten koste van een hoekschop. In de 18e minuut kwam VVOG Harderwijk toch op gelijke hoogte. Jeremy de Graaf werd net buiten het strafschopgebied neergelegd. De vrije trap werd keurig binnengeschoten door Rafik El Hamdi. De eerste helft werd steeds rommeliger. Beide ploegen hadden moeite om de bal in de ploeg te houden en een aanval op te zetten. Scheidsrechter ter Brake moest nog wel tweemaal de gele kaart trekken na overtredingen van Mitchel Dijkhof en Rafik El Hamdi.

Wil er niet in

In de rust had Ter Leede Haarman ingeruild voor Prijor. Deze zou nog een belangrijke rol gaan vervullen in de tweede helft. VVOG Harderwijk begon de tweede helft goed. In de 58e minuut vond Jeremy de Graaf het zijnet waarbij terugleggen op Pernelly Biya beter was geweest. Niet veel later moest Jeremy de Graaf toch worden vervangen. Hij werd vervangen door Jeroen Buitenhuis.

Overpakken

Ter Leede nam het initiatief en VVOG Harderwijk moest steeds verder terug. de wedstrijd gleed af naar een zeer matig niveau. Trainer Schuurman probeerde de wedstrijd een nieuwe impuls te geven door Donovan Bock in te brengen voor Rafik El Hamdi. Ook Ter Leede coach Roodakkers ging wisselen en bracht Wajer en Mouchih in het veld voor van Stijn en van den Steenhoven. Een schot van Jeroen Buitenhuis in de 88e minuut had misschien beter lot verdiend.

VVOG verliest het in laatste seconden

In de ultieme slotfase kwam bij VVOG Harderwijk nog Matthias in ’t Anker en Zakaria Fadili in het veld voor Jeffrey Snijders en Pernelly Biya. Jeffrey Snijders was tot dat moment een belangrijk punt in de verdediging. Deze wissel riep dan ook wat vraagtekens op. De wedstrijd leek op een gelijkspel uit te draaien. Maar in de 95e minuut ging de verdediging van VVOG in de fout. De bal werd op eigen helft verspeeld en Prijor kon door lopen naar Paul Eppink en liet deze kansloos en daarmee gingen de Sassenheimers er met de drie punten vandoor. Het zure zat hem natuurlijk in het late doelpunt maar nog meer dat VVOG Harderwijk de tegendoelpunten zichzelf kon aanrekenen.

Reportage

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Reacties