Hierden wint thuis met 3-1

Hierden heeft vandaag thuis in de eerste helft een voorsprong gepakt en daarmee de wedstrijd winnend kunnen afsluiten. Renswoude kon bij winst nog mee gaan doen in de hoogste regionen.

Hierden wint

Na 25 minuten maakte aanvoerder el Hadaddi de 1-0. Vlak voor rust prikte Hierden de 2-0 in de netten. De 3-0 van de wedstrijd tegen Renswoude komt op naam van Ouanis Akachar.
In de laatste minuten van de wedstrijd weet de uitploeg via een vrije trap nog een plaagstootje te geven. Hierden speelt de wedstrijd rustig uit en weet met 3-1 te winnen.

Zwart-Wit gelijk

Zwart-Wit ’63 is op bezoek geweest bij VOP Amersfoort. In de keistad wisten de Harderwijkers en de Amersfoorters in de 1e helft niet te scoren. Na rust was het Zwart-Wit dat na 3 minuten de 0-1 liet optekenen. Tot de reguliere tijd versterken was, zouden de gasten de punten mee naar Harderwijk nemen. Helaas was de 91e minuut voor VOP een gelukkige. Ze wisten de bal achter keeper Houtman te krijgen. 1-1.

VVOG verliest

VVOG mocht vandaag naar het hoge noorden. Tussen Jong FC Groningen en VVOG is het verschil 2 punten. De Groningers staan hoger op de ranglijst, maar VVOG heeft gezien het spel de afgelopen weken zeker kans op in ieder geval 1 punt.

In de eerste helft zijn er flink wat kansen van de groenwitten, die vandaag in het donkerblauw speelden. Met in de 15e minuut een klapper van een kans voor de Graaf op de buitenkant van de paal. Helaas weet de Harderwijkse voorhoede de kansen niet te verzilveren. Gelukkig geldt dit ook voor de Groningers. De 1e helft gaat de wedstrijd gelijk op.

In de 2e helft is het even schrikken voor VVOG. Keeper Koornberg raakt licht geblesseerd. Na behandeling kan hij blijven staan. Ook de twintig minuten die volgen, is er niet één ploeg die er bovenuit steekt. Tot de 67e minuut. Engelkes laat Bruinier na een lange blessureperiode invallen. In de daaropvolgende situatie voor de goal van VVOG weet Jong FC Groningen het enige doelpunt van de middag te maken.

In de slotfase van de wedstrijd creëert VVOG wel wat kansen, maar weet ze niet om te buigen tot goals. De eindstand blijft 1-0.