VVOG kan niet winnen van Excelsior ’31

VVOG heeft gisteren niet kunnen winnen in Rijssen van Excelsior ’31. In de belangrijke wedstrijd om de tweede periode was de thuisploeg te sterk en won met 3-0. Het eerste doelpunt van de middag werd gemaakt dankzij een kopbal van Hakim Ezafzafi. Het tweede doelpunt werd makkelijk weggegeven door Rob van der Sluijs van VVOG. Hij speelde verkeerd terug en Patrick Gerritsen van Excelsior maakte hier handig gebruik van.
In de eerste helft was VVOG weinig indrukwekkend. In de tweede helft was dit anders. De, zeker 4 goede, kansen die de groen-witten kregen konden alleen niet worden omgezet in klinkende goals. Een doelpunt van Hop werd afgefloten wegens buitenspel. Uiteindelijk bepaalde Vosskuhler de eindstand op 3-0.