Dikke overwinning VVOG

Gisteren heeft een goed voetballend VVOG laten zien dat er absoluut kwaliteit in het team zit. De nasmaak van het verlies vorige week werd weggespoeld met een 6-1 overwinning. De tegenstander van vorige week verloor gisteren ook nog. Hierdoor staat VVOG bovenaan in de tweede periode.

De eerste helft werd in het begin geregeld door VVOG. Mooie combinaties en goed positiespel waren hier de basis voor. Helaas verzaakte de voorhoede om de gecreƫerde kansen af te maken. Net na de helft van de eerste 45 minuten was er het breekpunt. Voor rust was het 3-0.

Na de thee ging VVOG verder waar het gebleven was. Na ruim 60 minuten voetbal stond het 6-0 wat goed is voor het benodigde doelsaldo in de strijd om de tweede periode. Na de benodigde wissels kon de wedstrijd rustig uitgespeeld worden. Wellicht iets te rustig want HZVV wist in de slotminuten van de wedstrijd nog het net van VVOG te vinden.