VVOG boekt voor tweede week achtereen ruime overwinning

Drachtster Boys 2015

Net als afgelopen zaterdag weet VVOG te winnen met 5 doelpunten verschil.

De wedstrijd uit tegen Drachtster Boys stond genoteerd als een lastige. Ondanks dat Drachtster Boys de ranglijst afsluit, is het nooit een makkelijke tegenstander gebleken. In de eerste minuten van de wedstrijd kwam de tegenstander ook goed uit de startblokken. VVOG heeft het aan keeper Koornberg te danken dat het niet na enkele minuten al met 1 of zelfs 2-0 achterstond.

In de resterende tijd van de eerste helft maakt VVOG gebruik van het slechte spel van de tegenstander. Met behulp van 2 penalty’s van VVOG en een rode kaart voor een verdediger van Drachtster Boys staat het in de rust 0-4.

In de tweede helft komt er niet heel veel meer bij. In de laatste minuut weet VVOG het blok Drachtster Boys voor de goal te doorbreken en scoort de 0-5.