Felle pot tussen Hierden en AGOVV

Afgelopen zaterdag mochten de mannen van Hierden 1 aantreden op Mheenzicht. Op bezoek kwam voormalig profclub AGOVV. Bij Hierden misten Spoelstra en Beelen.

Felle strijd

Hierden zette vanaf het eerste fluitsignaal druk op de tegenstander en kreeg meerdere mooie kansen. Ook AGOVV kreeg in de eerste 10 minuten een grote kans. Hierdoor begon de wedstrijd attractief en was het leuk om naar te kijken. Van beide kanten werd er flink de aanval opgezocht waardoor de tegenstander automatisch meer ruimte kreeg. Geen van beide teams kon de vele kansen verzilveren waardoor de stand 0-0 was op het moment dat de 1e helft eindigde.

Blijven aanvallen

Ook de 2e helft was een schouwspel om naar te kijken. Beide teams waren dringend op zoek naar de goal. Dit lukte steeds weer niet. Het leek wel alsof het sommige spelers frustreerde aangezien scheidsrechter Huis in ’t Veld een flink aantal gele kaarten uitdeelde.

Afmaken

In de 58e minuut was er dan eindelijk de verlossende goal. Denzel kopte de goed geplaatste vrije trap van O. Akachar mooi binnen. 1-0 voor Hierden. AGOVV raakte door deze goal getergd om de gelijkmaker op het scorebord te krijgen, maar de Hierdense verdediging wist de aanvalspogingen te weerstaan. In een van de laatste minuten van de wedstrijd wist de aanvalslinie van Hierden de veelal vrijgekomen ruimte goed te benutten. El Haddadi schoot de assist van A. Akachar netjes in en kon AGOVV met 2-0 verlies naar huis.