Wegwijzer wint schoolkorfbaltoernooi 2017

Foto: ©HNN

Woensdagavond was het tijd voor de laatste wedstrijden van het schoolkorfballen in het op de velden van Unitas. De finale van groep 8 en de daarop volgende prijsuitreiking werd gevolgd door cameraman Christiaan Schaftenaar en interviewer Frits Sparnaaij.

JAM Schoolkorfbaltoernooi

Op dinsdag 9 mei en woensdag 10 mei organiseert CKV Unitas/Perspectief voor de 53e keer het schoolkorfbaltoernooi. Alle kinderen van groep 3 t/m 8 van de basisscholen in Harderwijk kunnen hier aan meedoen. Dit jaar hebben 249 teams teams verdeeld over 62 poules zich aangemeld. In totaal worden 432 wedstrijden gespeeld.

Sponsoring

Wij zijn trots dat wij JAM opnieuw als hoofdsponsor mogen aankondigen en zien weer uit naar de samenwerking met hen. Tijdens de toernooidagen zijn personen van JAM aanwezig om informatie te verstrekken over hun specialisme. Naast hoofdsponsor JAM hebben wij ook nog een aantal subsponsors die een deel van de ondersteuning voor haar rekening nemen. Zo regelt WUESTMAN ook dit jaar de audio- en video apparatuur en heeft BIJ JUUT ervoor gezorgd dat de leden van de organisatie, maar dat ook alle scheidsrechters (en dat zijn er best veel!) herkenbaar zijn.

Videoreportage JAM Schoolkorfbal

Frits Sparnaaij maakte voor Sparnaaij TV een leuke reportage van het JAM Schoolkorfbaltoernooi 2017. De dinsdag en de woensdag was hij met cameraman Christiaan Schaftenaar (Schaftenaar Media Productions).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen