Hockeyers kampioen na weer een dikke overwinning

Met nog 2 wedstrijden te gaan, is het de heren 1 van de MHC de Mezen gelukt om het kampioenschap in de 3e klasse D al op naam te zetten. Komend seizoen spelen de hockeyers voor het eerst sinds 1987 weer in de 2e klasse. Met een nieuw waterveld moet volgend jaar ook weer een mooi seizoen gaan worden.

Snelle start Harderwijkse hockeyers

Met 9-0 werden de Zwaluwen weer terug naar Utrecht gestuurd. Kort na het 1e kwartier stond het na 2 goals van Robert Tjiook al 2-0. Vlak voor rust maakte Schaftenaar de 3-0. In de 1e helft konden de gasten weinig doen tegen het ontspannen spelende team van de Mezen.

Lekker uitspelen

De 2e helft was het een kwestie van uitspelen voor de thuisploeg. Met nog 6 goals (3x Schaftenaar, 2x Reitsma, 1x Foppen) werd de ruime overwinning geboekt. De ongeveer 250 fans zagen vlak voor tijd keeper Albers het veld in komen voor keeper Kolk. Albers raakte weken geleden geblesseerd aan zijn hamstring en mocht wat minuten maken in de kampioenswedstrijd.