Tweede achtereenvolgende gelijkspel voor vv Hierden

Dat Hierden thuishoort in de eerste klasse, is wel duidelijk na 2 wedstrijden. Het elftal speelt verschillende periodes in een wedstrijd echt aantrekkelijk voetbal en kan de tegenaanvallen vaak goed pareren

Spelmaker

In de eerste helft was het vooral Salihi die veel aanwezig is in het veld. De assist die in de 2e minuut het hoofd van Klaassen vindt is een goed voorbeeld. Klaassen kopt de voorzet tegendraads vol in de touwen. In de 18e minuut is het Denzel die ongelukkig is en de 1-1 maakt. VV Hierden laat dit niet tegen zich werken en blijft goed voetbal afleveren. Salihi maakt in de 26e minuut de 2-1.

Gelijkmaker

Dat vv Hierden de kansen die het krijgt niet benut, resulteert in de 78e minuut tot de gelijkmaker voor FC Zutphen. Er had meer ingezeten voor de ploeg van sportpark Mheenzicht. Het team van trainer Peter Epe mist een afmaker. De kansen krijgt of creƫert het team absoluut. Alleen de goals willen maar niet vallen.