Snelle goal bezorgt Zwart-Wit’63 de winst

Na een snelle goal en de 0-3 kort na rust lijkt het erop dat voor Zwart-Wit’63 de winst binnen is. Echter, de laatste jaren is Stroe geen makkelijke tegenstander gebleken.

Goede aanval

In de 1e minuut had Jordy Ernsten de 0-1 op z’n conto kunnen schrijven. Een assist van Mike Jansen eindigde bij Ernsten die alleen op de Stroe-keeper afging. Zijn inzet werd gestopt. Een minuutje later was het dezelfde Ernsten die aanvoerder en spits Bart Mous de diepte in stuurde. De aanvaller rondde koelbloedig af.

Beste van de twee

De bezoekers waren duidelijk de beste van de twee en het leek een kwestie van tijd voordat de 0-2 zou vallen. Een aanval uit het boekje zorgde ervoor dat Jansen een assist kon geven op Khallil Zarrhadi en hij de 0-2 kon maken. De thuisploeg had een paar kleine kansjes in de eerste helft, maar gezien het spelbeeld een de kansen die Zwart-Wit’63 kreeg had er wellicht meer in kunnen zitten.

Goede rustpauze

Zwart-Wit’63 kwam fit en fel uit de kleedkamer. Na 8 minuten stuurde Sander Bruinink de bal naar voren en was het Jordy Ernsten die de Stroe-keeper in een 1 tegen 1 situatie de bal uit z’n net liet halen. Zwart-Wit’63 leek uit te lopen naar een nog grotere voorsprong.

Tegenstoot

Door onnodig balverlies in de achterste regionen belandde de bal voor de voeten van een Stroe-aanvaller en deze schoot de bal achter Zwart-Wit-goalie van de Zwet. Met nog een dikke 20 minuten leek er nog altijd weinig aan de hand. Zo’n 10 minuten voor tijd was het wederom Stroe dat profiteerde van onnodig balverlies aan de kant van Zwart-Wit’63. Met 2-3 op het scorebord werd het toch nog wat spannender in Stroe.

Spelbeeld

Het goede spelbeeld van het eerste uur was in de laatste minuten niet meer aanwezig. Meer dan 2-3 werd het ook niet in Stroe. De aanvalsdrift van de thuisploeg werd niet omgezet in doelrijpe kansen, zodat Zwart-Wit’63 met 2-3 en 3 punten naar Harderwijk ging.