Lokale sporter zet zich in voor KIKA tijdens Challenge Almere 2024

13 aug , 18:45 Sport
ontwerp zonder titel 2024 08 13t185956862
Rogier Bruijnes, een gedreven sporter uit onze regio, gaat op 14 september deelnemen aan de Challenge Almere 2024.

Lokale sporter zet zich in

Met deze deelname wil hij niet alleen zichzelf uitdagen, maar ook geld inzamelen voor een goed doel dat hem nauw aan het hart ligt. Rogier heeft in zijn directe omgeving veel meegemaakt op het gebied van ziekte, wat hem extra motiveert om anderen te helpen. Doneren speelt hierbij een grote rol, want zonder voldoende steun kan hij zijn doelen niet bereiken.

Persoonlijke ervaring motiveert

Rogier's motivatie komt voort uit zijn persoonlijke ervaringen. Zijn moeder heeft twee keer de strijd tegen kanker moeten aangaan en zijn tweelingbroer werd op jonge leeftijd geconfronteerd met acute leukemie. Deze ervaringen hebben een diepe indruk op hem achtergelaten en vormen de drijfveer achter zijn deelname aan de Challenge Almere 2024. “Het is voor mij een manier om iets terug te doen en anderen te helpen die door soortgelijke situaties gaan,” vertelt Rogier. Ondanks zijn drukke baan in de zorg en zijn privéleven, vindt hij altijd de tijd en energie om te trainen. "Geen uitdaging is te groot," zegt hij vastberaden.

Doneren en steun zijn essentieel

Voor Rogier is het doneren van groot belang. Zonder voldoende financiële steun kan hij namelijk niet deelnemen aan de race. “Sponsoren zijn heel belangrijk, want als ik het bedrag niet bij elkaar krijg, kan ik niet meedoen en draai ik op voor de kosten,” legt hij uit. Hij is dan ook vastberaden om zijn streefbedrag te behalen en doet er alles aan om sponsors te vinden. Rogier hoopt dat dit niet de laatste keer is dat hij zich inzet voor een goed doel. In de toekomst wil hij zich graag laten omscholen tot verpleegkundige en blijft hij zich inzetten voor diverse goede doelen. “Het doneren maakt echt een verschil, niet alleen voor mij, maar vooral voor de mensen die het nodig hebben,” aldus Rogier.

Doneren?

Met zijn deelname aan de Challenge Almere 2024 hoopt Rogier niet alleen zijn sportieve doelen te bereiken, maar ook een verschil te maken in het leven van anderen. Wie hem wil steunen, kan een donatie doen of hem volgen op sociale media voor updates over zijn inspanningen.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.