Mooie cijfers voor overwinning Zwart Wit '63

19 mrt 2017, 19:07 Sport
zwart wit vop ronald bonestroo
Zwart Wit '63 heeft goede zaken gedaan op de Parkweg. Na de zure nederlaag van afgelopen week in Terschuur was er vandaag wat recht te zetten.

Zwart Wit speelt een goede pot

Het duurt tot de 31e minuut voordat de tegenstander VOP uit Amersfoort de eerste tegenslag mag verwerken. Zwart Wit speelt een goede eerste helft en laat zich door Fabian van Panhuis belonen met de 1-0. Hierna lijkt het Amersfoortse verzet gebroken, want 8 minuten later is het Zakaria Talhi die de 2-0 in de netten prikt. 3 minuutjes later maakt Jordy Ernsten zelfs de 3-0 voor de thuisploeg. Met een gerustgesteld gevoel kon de thuisploeg gaan thee drinken.

Nog niet genoeg

Na het fluitsignaal voor het begin van de tweede helft kon Zwart Wit '63 gewoon doorgaan waar het gebleven was. 2 minuten na opkomst op het veld was het wederom van Panhuis die scoorde. In de 56e minuut werd voor VOP de eer nog ietwat hoog gehouden. De tegenstander was in ieder geval van de 0 af. In de 73e minuut maakte Martijn Smits met z'n hoofd het Zwart Wit feest compleet door de 5-1 te scoren.