Zwart-Wit laat 3 punten achter in Horst

04 sep 2016, 9:53 Sport
djlk3h
Zwart-Wit kwam slecht uit de startblokken. De thuisploeg, FC Horst, wist hier goed gebruik van te maken. Helaas voor de Harderwijkers stond de verdediging niet goed op te letten en kon Nick Pul voor de oranje Ermeloërs 2 keer scoren.

Zwart-Wit 1e helft

55 seconden na het eerste fluitsignaal was het Samir Hadou die niet gestopt werd door de verdediging. De Zwartwitters lieten hem ongestoord voorgeven. Pul stond niet goed gedekt en kon hierdoor simpel intikken bij de tweede paal. Nog geen 5 minuten later leek de situatie van de eerste minuut zich te gaan herhalen. Aderson Lima kreeg een ongehinderde doorgang en gaf de assist aan Pul bij de 2e paal. Hij kopte de bal vervolgens achter de goalie Houtman. 2-0 FC Horst.
Joey Titaley wisselde na 26 minuten middenvelder Aart Schriever. FC Horst zakte wat terug en Zwart-Wit kreeg de ruimte om te gaan voetballen. Helaas kwam dit moment voor de Harderwijkers te laat. In de 30e minuut wist Hadou een vrije trap voor FC Horst te benutten en stond er op het scorebord 3-0. Vlak voor rust werd Dave van der Sluis ook gewisseld.

Rustig verder

In de tweede helft was er van beide teams weinig goed voetbal te zien. FC Horst speelde in de laagste versnelling en Zwart-Wit kon niet voorbij keeper Wellenberg komen. Ook Ambroziak,die Elich verving in de 65e minuut, kon niet voor een ommekeer zorgen. De eindstand van deze burenvoetbalwedstrijd: 3-0