ABN AMRO kantoor Harderwijk sluit op 7 mei 2021

Foto: Google Street View

Het ABN AMRO kantoor in Harderwijk, Selhorstweg 1 sluit per 7 mei 2021.

Persoonlijk bankieren in een digitale omgeving

Klanten regelen hun bankzaken waar en wanneer het hen uitkomt. Het aantal klanten (ook ouderen) dat kiest voor online bankieren is door Covid-19 in een verdere stroomversnelling geraakt. Voor klanten is het steeds minder noodzakelijk om een bankkantoor te bezoeken. Als gevolg neemt het aantal klanten dat een bankkantoor bezoekt elk jaar verder af. Daarom sluit ABN AMRO dit kantoor. Als een kantoorbezoek nodig of gewenst is, kunnen klanten terecht bij het kantoor in Amersfoort: Stadsring 115. Of bij één van de andere kantoren in Nederland. Klanten kunnen de voor hen dichtstbijzijnde ABN AMRO kantoren en geldautomaten op de website van ABN AMRO vinden. ABN AMRO-klanten kunnen ook geld opnemen, geld storten en sealbags storten bij de geldautomaten van Geldmaat. Op de website van Geldmaat vinden klanten de dichtstbijzijnde automaten van Geldmaat.

Op afspraak

Op de kantoren werkt ABN AMRO op afspraak. Als klanten een kantoor willen bezoeken, kunnen ze telefonisch een afspraak maken. Zo ontvangt de bank klanten op het moment dat het klanten het best uitkomt en hoeven ze niet te wachten. De sluiting van het kantoor in Harderwijk heeft geen directe gevolgen voor de medewerkers. Het kantoorpand wordt verkocht.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Reacties

Cookieinstellingen