Dirk verhuist 50 meter naar achter in nieuwe pand op terrein Harders Plaza

Foto: ©Dirk van den Broek/Maximaal Sales

Dinsdagochtend opende supermarktmanager Michel Klinkert de deuren van zijn nieuwe Dirk op de voormalige plek van uitgaanscentrum Harders Plaza.

Dirk verhuisd

Vijf jaar lang huisde de supermarktketen in een noodpand, maar vanaf vandaag doet Harderwijk zijn boodschappen in een volledig nieuw pand. Supermarktmanager Michel Klinkert kijkt tevreden rond: “Eindelijk zitten we op onze nieuwe plek! De nieuwe winkel is een stuk groter, waardoor we meer ruimte hebben voor vers.”

Scan & Go en zelfscan

Met de toevoeging van Scan & Go kunnen klanten zelf hun boodschappen scannen en afrekenen op het nieuwe Scan & Go plein. Ook is het mogelijk om met behulp van een handscanner de boodschappen in de winkel te scannen en deze op het Scan & Go plein zelf af te rekenen bij een betaalpaal. De supermarkt is 7 dagen per week open. Parkeren kan gratis.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Reacties

Cookieinstellingen