Winnaars bij Business Event Harderwijk

All In One Fotografie
All In One Fotografie
Foto: ©Martin Weijmer

Gisteravond vond in Van der Valk Hotel Harderwijk op de Veluwe het Business Event Harderwijk plaats. Dit jaarlijkse evenement is de kers op de taart voor veel ondernemers. De avond is een beloning voor jaren hard werken, met kans op een award. Na het officiële gedeelte werd er onder het genot van een hapje en drankje nog gezellig nagepraat.

Genomineerden

Na een selectie van ondernemers door de voordrachtscommissie, begon de jury met de selectie van en bekendmaking van de genomineerden. De genomineerden voor de awards waren de volgende ondernemers.

Categorie Jonge Ondernemer
SUZ&ZO – Suzanne van Harten
Palfinger Boats B.V. – Matthijs van der Ham
Beach Hotel – Bar & Kitchen Monopole – Arnold en Brenda Posthumus
 
Categorie MKB & Detailhandel
T.T. Electronics – Teun Tollenaar
Danssportstudio Porceletti – Jan Postulart
Van Dompseler Bespaar Advies – Sander van Dompseler
Categorie Industrie & Dienstverlening
Hazeleger Bandencentrum – Gert-Jan en Maaike Hazeleger
Heimensen Handels- en Transportbedrijf – Gert en Cornee Heimensen
Perspectief Groep B.V. – Wim en Peter Wijnholds
In de afgelopen weken hebben de genomineerden geprobeerd om de jury te enthousiasmeren om hen te kiezen als winnaar. Interviews, filmpjes en andere acties passeerden onder anderen op social media. Waaronder de reclametoren van Van der Valk. Deze werd in eens heel anders aangekleed.

winnaars
Suz&Zo Twitter

Winnaars

Uiteindelijk zijn er in de 3 categorieën drie winnaars uit de hoge hoed naar voren gekomen. In de categorie Industrie & Dienstverlening is de winnaar Perspectief Groep. In de categorie MKB & Detailhandel is Van Dompseler Bespaar Advies van Sander en Evelinde van Dompseler de winnaar. In de categorie Jonge Ondernemer gaat de award naar Palfinger Boats B.V. van Matthijs van der Ham. Alle ondernemers van harte gefeliciteerd met de overwinning.

Klik hier voor de website van Business Event Harderwijk

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen