Heerlijk shoppen in Harderwijkse Binnenstad

Foto: ©Centrummanagement

Dat het ‘Heerlijk shoppen’ is in de Binnenstad van Harderwijk is geen geheim. Maar komende zaterdag pakken de ondernemers nog eens éxtra uit tijdens de Shopping Experience!

Heerlijk shoppen met activiteiten

Verschillende ondernemers binnen het Centrummanagement organiseren zaterdag 1 oktober de Shopping Experience in de binnenstad van Harderwijk. In elke straat beleef je wel iets bijzonders. Of het nu gaat om stijladvies, modeflitsen, een dj of een kaasproeverij, diverse workshops of een levende etalage, er is genoeg te doen en te beleven. Altiijd al eens een echte race-Porsche willen zien? Zorg dan dat je er bij bent en ga ermee op de foto!

Modeshows met een echte DJ

De najaarscollecties hangen alweer volop in de winkels. Of nu gaat om dames-, kinder- of herenkleding, lingerie, schoenmode , accessoires of interieur, alle segmenten zijn vertegenwoordigd in de Binnenstad. Zaterdag raakt u extra geïnspireerd door de modeshows bij onder andere Trendz in de Luttekepoortstraat en Trendies in de Donkerstraat. DJ’s zorgen voor een gezellige sfeer. Goed advies gaat samen met een hapje of drankje of een leuke attentie bij aankoop. Gaat u ook goed gekleed het najaar in?

Kids

Ook aan de kinderen is gedacht, want voor hen zijn er verschillende activiteiten georganiseerd. Zo kunnen ze in de Smeepoortstraat terecht voor het versieren van cupcake’s of Oud-Hollandse spelletjes. Ook kunnen ze zich laten schminken of een glittertattoo laten zetten op de Vuldersbrink.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen