Gastendag BNI-Gerschwin Harderwijk 2016

Foto: Roel Knol - Tikwa Fotografie

Het netwerk van ondernemers genaamd BNI organiseerde donderdag 24 november een gastendag bij Yoolz op de Daltonstraat 17. Onder het genot van een hapje en een drankje konden ondernemers met elkaar in gesprek raken en kennismaken met succesvol netwerken.

Inkijkje tijdens gastendag

Zo’n 50 ondernemers sloten donderdagmiddag aan voor een netwerkborrel en kijkje in de keuken van BNI Gerschwin Harderwijk. Deze club van ondernemers werkt volgens de aanbevelingen marketing. Het concept geven loont en vice versa, werkt voor al deze ondernemers. Door elkaar aan te bevelen waar nodig, weten collega-ondernemers jou ook te vinden.

Wekelijkse meeting

BNI Gerschwin Harderwijk komt iedere dinsdagmorgen om 7.00 uur samen in Hotel Harderwijk van der Valk. Hier is het tijd voor een goed ontbijt en luisteren naar elkaar. Ondernemers krijgen de kans om hun bedrijf te pitchen. Bijvoorbeeld bij een nieuw product of actie. Gast-ondernemers worden uitgenodigd. Of om wat te vertellen over hun bedrijf, of om bijvoorbeeld een korte training te geven. Door deze vaste, regelmatige frequentie van vergaderen zorgt voor een sterk netwerk waarbij vriendschappen naast het zakelijke ontstaan.gastendag

Moet een ondernemer netwerken?

Lid worden bij BNI biedt een hoop voordelen. Je zichtbaarheid bij ondernemers in de regio wordt groter. Je omzet wordt aanzienlijk verhoogd vanwege de vele aanbevelingen. Je leert je bedrijf succesvol te promoten. Leren van/sparren met collega-ondernemers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen