Openingsactie bij nieuwe keukenwinkel

Cre8kitchen Badkamerwarenhuis
Cre8kitchen Badkamerwarenhuis
Foto: Cre8Kitchen

De eerste concept store van Cre8Kitchen opent haar deuren op 28 september aanstaande aan de Zuiderbreedte 11 in Harderwijk.

Openingsactie

Om de opening te vieren organiseert Cre8Kitchen van 28 tot met 30 september actiedagen met spectaculaire kortingen. Cr8Kitchen bouwt je eigen keuken na en samen met een adviseur richt je jouw nieuwe keuken in.

Concept Store

Cre8Kitchen heeft een uniek concept. Je kunt namelijk al in je keuken rondlopen voordat je hem gekocht hebt. Hoe? In de conceptstore kun je kiezen uit verschillende designs en looks. Elektrisch verrijdbare wanden worden zo verplaatst dat jouw eigen keuken wordt nagebootst. Daarna kun je samen met de adviseur de ruimte gaan indelen met kastjes, frontjes en apparatuur. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen over het ontwerp en indeling. Maar vooral de meest ultieme keuken samenstellen die past bij de ruimte, het toekomstig gebruik en de smaak van de klant en dit alles binnen het budget.

Realistisch en transparant

“Op papier lijkt een keuken toch vaak ruimer en denk je dat de indeling logisch is,” vertelt Gijs Hoeve, mede-eigenaar Cre8Kitchen, enthousiast. “Maar je weet het eigenlijk pas als de keuken daadwerkelijk geplaatst is. Mocht dan iets niet naar je zin zijn, dan kan er helaas nog weinig aan gedaan worden,” vervolgt hij.” Bij Cre8Kitchen kiest de klant uit 158 verschillende mobiele onder- en bovenkastjes, keukenapparatuur en diverse frontjes in 18 verschillende basiskleuren. Op ieder product zit een barcode die de adviseur scant als hij of zij deze in de keuken plaatst. De prijs verschijnt op een groot beeldscherm waardoor de klant op ieder moment inzicht heeft in de totaalprijs van de keuken. De klant is dus op ieder moment ‘baas’ over zijn eigen budget!

Je bezoek voorbereiden

Online kun je niet alleen je bezoek inplannen in de agenda, ook kun je beginnen met ontwerpen. Het ontwerpportaal is een tekenprogramma waarbij je vrij makkelijk een nieuwe keuken kan ontwerpen en inrichten. Zo kan je van tevoren al duidelijk maken wat je wil in je nieuwe keuken en kan Cre8Kitchen de haalbaarheid controleren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen