Monuta Huis Stationslaan houdt open dag op zaterdag 23 september

Foto: ©Monuta

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om het nieuwe afscheidshuis van Monuta aan de Stationslaan 9 in Harderwijk te bezichtigen.

Inloopmiddag Monuta huis

Open
Zomaar het afscheidshuis bezoeken. Is dat niet raar? “Wij vinden van niet”, vertelt uitvaartverzorger, Hans Aalberts. “Want ook over overlijden, begrafenissen en crematies kunnen mensen vragen hebben. Tijdens de open dag geven we belangstellenden een kijkje achter de schermen onder het genot van een kop koffie of thee en wat lekkers. Daarnaast beantwoorden wij graag alle vragen en kunnen uiteraard uitvaartwensen besproken worden.”

Afscheid nemen in een huiselijke omgeving

Open
Het afscheidshuis biedt nabestaanden de mogelijkheid om in een huiselijke omgeving afscheid te nemen van hun overleden dierbare. Het Monuta Huis heeft een sfeervolle uitstraling die in een moeilijke tijd toch een gevoel van warmte geeft. Het pand beschikt over twee opbaarkamers, waar nabestaanden 24 uur per dag afscheid kunnen nemen. Met een eigen sleutel kunnen zij op elk gewenst moment hun dierbare bezoeken. De kamer mag ingericht worden met persoonlijke spullen. Bij de 24-uurskamer zijn alle faciliteiten aanwezig die nodig zijn, zoals een eigen koffiehoek.

Meer informatie

Open
Wie vragen heeft, kan telefonisch contact opnemen met Monuta via 0341 – 414 971. Meer informatie is ook te vinden op www.monuta.nl/harderwijk
Monuta

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen