112

Drankrijder denkt dat politie vanwege corona niet op alcohol controleert

Foto: ©Politie.nl

“Goh, ik dacht dat jullie niet meer controleren op alcohol” was de opmerking van een betrapte drankrijder dit weekend. De persoon was één van de twee die werd gecontroleerd door het politieteam en te veel gedronken had.

Drankrijder krijgt rijverbod en boete

De twee aangehouden personen gingen huiswaarts met een boete en een rijverbod omdat ze boven de toegestane alcohollimiet zaten. De rest van de avond waren er ook nog andere meldingen.

Best druk in coronatijd

Het politieteam ging op pad en kreeg in de vooravond te maken met diefstal, geluidsoverlast en huiselijk geweld. Ze losten een conflict tussen twee jongeren op een instelling op en ze hebben een persoon van het spoor gehaald. In de late nacht werd het wat rustiger.

View this post on Instagram

En zo was er afgelopen nacht nog wel het een en ander te doen in ons gebied; iemand van het spoor gehaald, huiselijk geweld, geluidsoverlast, diefstal, conflict tussen 2 jongeren op een instelling…… Na het bezoeken van de risicoplekken valt het dan wat stil op straat zo rond 00.30 uur. Maar alles wat er dan beweegt controleren we dan ook; kenteken bevraging bij volgen en bestuurder bij staandehouding; wie bent u en wat brengt u hier? Even blazen……en ja hoor toch weer 2 personen boven de limiet die met een rijverbod en fikse boete de deur weer uitgaan. En op de opmerking "goh ik dacht dat jullie niet meer controleren op alcohol" zeggen we dan…….."wat denkt u nou zelf dan?". ALCOHOL IN HET VERKEER DOE JE OOK NU NIET!! #politie #handhaving #veluwewest #corona #artikel8 #openbareorde

A post shared by Wijkagent Instellingen (@jurion_wijkagent_instellingen) on

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

 

Reacties