112

Brandstichting bij 3 voertuigen op industrieterrein grenzend aan Harderwijk

Foto: ©Mertens Media

Zaterdagmorgen in alle vroegte zijn op industrieterrein Veldzicht in Ermelo, grenzend aan Harderwijk, door brandstichting 3 voertuigen afgebrand.

3x voertuigbrand

Kijk voor meer foto’s en video op Mertens MediaVoor de melding op Meeboerserf kwam de Harderwijkse brandweer de kazerne uit. Er stond een bestelbus in brand en deze kon snel worden geblust. De brandweerlieden waren nog niet eens begonnen met inpakken toen er nog een melding van een voertuigbrand binnenkwam. Op het Middenerf, iets verderop, stonden een bestelbus en vrachtwagen in brand. De brandweerlieden ruimde snel op en vertrokken naar de volgende brand.

Brandstichting

De bestelbus op Meeboerserf was van PostNL. De bestelbus op het Middenerf had ook PostNL-logo’s. Vanaf de bestelbus liep een vuurspoor naar de vrachtwagen. Hierop kon worden geconcludeerd dat er sprake is van brandstichting. Hierop werd er door de politie massaal gezocht naar mogelijke daders. De politie is een onderzoek gestart naar beide branden. Alle 2 de bestelbussen zijn compleet uitgebrand. De vrachtwagen en trailer hebben flinke schade.

Info doorgeven

Getuigen die iets verdachts gezien hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoon nummer 0900-8844.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen