Rommelroute Wittenhagen zaterdag 24 september 2022

Foto: Gemeente Harderwijk

In de gemeente Harderwijk, wijk De Wittenhagen, zal op 24 september 2022 (nationale burendag), een rommelroute plaatsvinden van 10.00 uur tot 14.00 uur.

Opruiming

Er zijn bijna zestig gezinnen die hun zolder, garage en huis hebben opgeruimd om leuke spullen vanuit hun tuin te verkopen. We nodigen u graag uit om in onze wijk de rommelroute te komen bezoeken. Voor de deelnemende tuinen kunt u kijken op facebook.com/samenindewijk (ook wanneer u geen Facebook heeft zijn de tuinen zichtbaar). Bezoekers van buiten de wijk kunnen hun auto parkeren bij de Gamma of Jumbo.

Samen in de wijk

‘Samen in de wijk’ is een buurtplatform in De Wittenhagen. Wij organiseren meerdere activiteiten in de wijk, waaronder de Kerst(wens)boom welke in 2022 opnieuw zal worden opgetuigd.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen