Bevrijdingsconcert zangvereniging Maranatha

Foto: C.E. Venema

De Chr. Gem. Zangvereniging ‘Maranatha’ uit Ermelo organiseert weer een Bevrijdingsconcert. Dit jaar op zaterdag 7 mei in de Grote Kerk te Harderwijk.

Medewerking

Overige meewerkende koren zijn: Young Ladies Choir Rejoice uit Nunspeet, Interkerkelijk koor ‘Deo Cantemus’ uit Doornspijk en het Elburgs Mannenkoor ‘Oefening Baart Kunst’. De koren worden begeleid door organist Marco den Toom en pianist Wilbert Magré, die tevens dirigent is van het ‘Young Ladies Choir Rejoice’.

Befaamde trompettiste

De inmiddels in binnen-en buitenland bekende jonge trompettiste Melissa Venema zal dit jaar eveneens haar medewerking verlenen. Als 13 jarige is zij bekend geworden door haar optreden op het Vrijthof in Maastricht met André Rieu en zijn Johan Strauss Orkest. Ook heeft zij al twee keer mogen optreden voor Koningin Beatrix. De algehele leiding is in handen van dirigent Wim Magré.

Programma

Op het programma staan o.a. psalm 43 de Dordtse verzetspsalm, en licht klassieke werken waaronder ‘Jesu meine Freude’, ‘Als een vader’, ‘In Gods hand’ en het door Marco den Toom gecomponeerde ‘Liefdeslied’. En natuurlijk is er deze avond ook ruimte voor samenzang van geestelijke en vaderlandse liederen. Het belooft een sfeervolle avond te worden.

Bevrijdingsconcert

Het Bevrijdingsconcert in Harderwijk is uitgegroeid tot een geliefd concert, waarvoor veel belangstelling bestaat. De toegang is gratis, wel wordt er een collecte gehouden voor de gemaakte kosten. U bent allemaal van harte welkom. De avond start vanaf 19.30 uur. Voor meer informatie bekijkt u de website van de zangvereniging

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen