Goed LaLaLand weekeinde qua weer

Foto: Nostalgische Zweefmolen

Het belooft een goed, zomers weekend te worden. Echt festivalweer. Met een wolkje, een zonnetje, temperaturen tot 23ºC en misschien een afkoelend buitje. Dé ingrediënten voor een avondje of dagje feestvieren. Naast een hapje en een drankje natuurlijk.

Goed feestje

Inmiddels is LaLaLand uitgegroeid tot een festival dat meer dan alleen bezoekers uit Harderwijk trekt. Uit de rest van Nederland weet men LaLaLand ook te vinden. Vorig jaar trok het festival zonder entreeprijzen ongeveer 7500 bezoekers. Dit komt mede door artikelen in landelijke media, de line-up en door het hoge vrijheid-blijheid-gehalte van LaLaLand. De organisatie heeft de beginjaren, met een vrachtwagen met dj-set op de Boulevard, weten uit te bouwen naar een tweedaags festival met drie podia op de Stille Wei.

Meer dan muziek

Containerdorp, circusacts, de zweefmolen, exposities en andere activiteiten. Ieder jaar verschijnen er weer de meest vreemde creaties op het festivalterrein. De meesten bedacht door vrijwiliigers van de Stichting Underground, maar ook eigen inbreng. Harderwijkers konden in de afgelopen maanden hun eigen ideeën presenteren en de leukste zullen acte de présence geven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen