Voorronde Nederlands Team Kampioenschap Poker

Woensdag 25 november om 19.30 uur begint één van de nationale voorrondes bij VVOG in Harderwijk. De kantine wordt dan omgetoverd tot een echte pokerroom.

Poker is een spel dat niet meer weg te denken is uit de hedendaagse samenleving. Oud of jong. Voor de lol of voor kampioenschap. Het is een spel dat veel tactiek en strategie bevat. Tot op heden vinden er in Nederland alleen maar individuele kampioenschappen plaats. Maar pokeren kun je ook in teamverband. Pokeren in teamverband geeft een extra dimensie aan het spel. Jouw teamgenoten hebben je lot in handen, hierdoor wordt het pokeren nog spannender, neem je meer verantwoordelijkheden en doe je nog meer je best om te winnen. Als pokerspeler individueel wordt je ook nog eens beter, want binnen je team ga je tactieken bespreken hoe je het best de punten om te winnen naar binnen kunt slepen. Doe daarom mee met het 1e Nederlands Team Kampioenschap Poker.

25 pokerteams kunnen deelnemen om uiteindelijk het beste pokerteam van de gemeente Harderwijk te worden. De beste twee teams van de avond gaan door naar de Semi Finales, om zich uiteindelijk te kwalificeren voor de landelijke finale en te strijden om het beste pokerteam van Nederland te worden. Deelnemen kost slechts €10,- per persoon, dus schrijf je nu in met je team!  Er kunnen maximaal 25 teams van 4 spelers meedoen. Lukt het je niet om een team samen te stellen? Dan kun je je ook individueel inschrijven.

Voor meer informatie en opgeven van deelname: https://www.nakp.nl/evenement/harderwijk-vvog

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen