Kleinkoor Caprice Festival of Carols and Lessons

Het zal op woensdagavond 23 december voor de trouwe toehoorders van Caprice weer genieten zijn van herkenbare kerstmuziek. Om 21.00 uur start deze tradiotionele uitvoering van de Christmas Carols. Samen met het Harderwijks strijkorkest en enkele blazers, hoopt het koor voor de 33ste keer een fijne kerstviering te houden.

De algehele leiding van de avond is in handen van Hans Noijens, die in oktober zijn debuut maakte bij Kleinkoor Caprice. Dit jaar zal Anneke van Zeijl uit Harderwijk de lezingen verzorgen. Enkele oude vertrouwde kerstliederen blijven altijd op het programma staan om het publiek de gelegenheid te geven volop mee te zingen. Ook zullen er prachtige nieuwe carols te horen zijn.

De toegang tot het “Festival of Carols and Lessons” is vrij. Na afloop van het concert wordt bij de uitgang een collecte gehouden. Programmaboekjes á € 2,50 zijn vanaf half december verkrijgbaar bij Riemer & Walinga Boekverkopers aan de Stationsstraat in Ermelo en Het Boekpunt, Achterstraat 31 in Putten.

Voor meer informatie over de avond en donateur worden kunt u naar de website van het koor. www.kleinkoorcaprice.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen