Mampreneur – Vrouwennetwerkevent Almere

Foto: Mampreneur

Ben jij een ondernemende vrouw uit Harderwijk? En zou je het leuk vinden om andere vrouwelijke ondernemers te ontmoeten? Dan is erdeze maand een leuke dag in Almere. Ontmoet ondernemende vrouwen en moeders tijdens het netwerkevenement Mampreneur on Tour in Almere!

Mampreneur on Tour

Op vrijdag 26 augustus 2016 organiseert Mampreneur – een platform voor ondernemende vrouwen en moeders – van 10.00-17.00 uur een event in het WTC Almere. Het netwerkevenement bevat veel inspirerende workshops over onder andere marketing & pr, coaching en het combineren van het ondernemen en moederschap. Ben je starter of reeds actief als vrouwelijke ondernemer? Ben je op zoek naar tips en adviezen over ondernemen als vrouw en moeder? Wil je jouw ervaring delen met andere vrouwen en moeders? Meld je voor € 10,- aan op mampreneur.nl.

Online Platform

Eind 2014 heeft eigenaresse Sandhya Baidjoe het online platform Mampreneur opgericht. “Ik heb Mampreneur opgericht, omdat ik destijds zelf niet veel informatie kon vinden over het ondernemerschap en dan speciaal voor vrouwen en/of moeders met een eigen bedrijf.” De bedrijfsnaam, uitgesproken als Mam-Pruh-neur, staat voor een multi-tasking vrouw die heel goed de balans kan managen tussen het runnen van een eigen onderneming en de tijdrovende taken als moeder.

Door en voor ondernemende vrouwen en moeders

 

Reacties