Gereformeerde Kerk Harderwijk van oude Monuta naar oude Mierennest

Foto: GK Harderwijk e.o.

Na een periode van bijna 3 jaar gaat de GK Harderwijk e.o. het kerkgebouw aan de Beetsstraat 17 in Harderwijk verlaten. Het gebouw moet plaats maken voor woningen. Op zondagmiddag 23 februari was er voor het laatst een kerkdienst in het oude Monuta-gebouw.

Zondag voor het eerst

Met ingang van zondag 1 maart 2020 worden de kerkdiensten gehouden in het gebouw van Centrum de Zin aan de Verkeersweg/ Stationsstraat 32, 3841 DA Harderwijk. De aanvangstijden van de kerkdiensten blijven ongewijzigd om 9.30 uur en 16.30 uur. Op de derde zondag van de maand zal in plaats van in de middag, ‘s- avond een kerkdienst zijn. De aanvangstijd is dan 19.00 uur.

Gereformeerde Kerk makkelijk bereikbaar en regiofunctie

Behalve de kerkdiensten zullen ook de andere gemeenteactiviteiten zoveel mogelijk in het gebouw aan de Verkeersweg/ Stationslaan plaatsvinden. Het gebouw is goed bereikbaar, in de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid. GK Harderwijk e.o, behoort tot het kerkverband van de Gereformeerde Kerken Nederland. De kerkdiensten worden bezocht door broeders en zusters die wonen in Biddinghuizen, Ermelo, Harderwijk, Lelystad, Nijkerk, Putten en Zeewolde.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224

Reacties