Piet Dijkstra Prijs 2022 zoekt genomineerden

Foto: Gemeente HArderwijk

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor de samenleving.

Piet Dijkstra Prijs 2022 zoekt genomineerden

De Piet Dijkstra Prijs wordt jaarlijks toegekend aan een inwoner van de gemeente Harderwijk, die zich vrijwillig inzet voor het welzijn van één of meer mede-inwoners. Gemeente Harderwijk is voor dit jaar weer op zoek naar kandidaten die hiervoor in aanmerking komen. De prijs wordt uitgereikt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in januari 2022.

Voordragen kandidaat

Kent u iemand die zich vrijwillig en zonder eigenbelang inzet voor de Harderwijkse samenleving? Dan kunt u deze persoon voordragen voor de Piet Dijkstra Prijs via het formulier ‘Kandidatuur Piet Dijkstra Prijs’. U kunt tot en met 26 november 2021 iemand voordragen voor de prijs.

Piet Dijkstra

Piet Dijkstra zag in dat de gemeente niet verantwoordelijk kan worden gesteld voor het welzijn van iedere inwoner. Dat is ieders verantwoordelijkheid en betekent vertrouwen op de eigen kracht van de samenleving. Hij was het grote voorbeeld voor goed burgerschap. De Piet Dijkstra Prijs is een initiatief uit de Harderwijker samenleving en wordt daarom ook door inwoners uit Harderwijk gekozen. Vorig jaar kreeg mevrouw Riek Wuestman-Enderink de prijs.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Reacties

Cookieinstellingen