Textielinzameling ondergrondse containers

Foto: ©HNN/Maximaal Sales

Ons afval is waardevol. Kleding, textiel en schoenen zijn te kostbaar om zomaar weg te gooien.

Textielinzameling ondergrondse containers

Als u onbruikbare kleding naar de textielcontainer brengt, hebben anderen er nog iets aan. Versleten en kapotte kleding worden ook ingezameld. Hier worden nieuwe textielproducten van gemaakt. Zoals garens voor nieuwe kleding, vilt voor geluidsisolatie en vulmateriaal voor autostoelen en matrassen.

Recyclen

Kleding, schoenen en ander textiel dat u niet meer gebruikt, doet u in een gesloten plasticzak in de ondergronds textielcontainer bij u in de buurt. Of geef het mee aan de periodieke huis-aan-huis inzameling. Schoenen bindt u per paar bijeen om onnodig zoekwerk te voorkomen. Ook gordijnen, vitrage, dekbedden, dekbedhoezen, lakens en dekens vallen onder de textielinzameling. Net als keukentextiel en accessoires als riemen, hoeden en petten. Alles wat u inlevert moet schoon en droog zijn.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Reacties

Cookieinstellingen