Parkeeroplossing gevonden in oude industrieterrein Haven

Foto: Pixaday

Parkeeroplossing gevonden in oude industrieterrein Haven. In verband met de reconstructie van het Boulevardgebied worden de parkeerterreinen op de Strandboulevard geleidelijk buiten gebruik gesteld.

Parkeeroplossing

Om de parkeerdruk op te vangen, is een tijdelijk parkeerterrein op de locatie van het oude industrieterrein Haven aangelegd. Het parkeerterrein wordt vanaf komende zaterdag (grotendeels) in gebruik genomen.

Parkeercapaciteit waarborgen

Om de parkeercapaciteit in en rond het centrum tijdens de bouwwerkzaamheden op de Boulevard te waarborgen, heeft de gemeente een tijdelijk parkeerterrein op de locatie van het oude industrieterreinhaven aangelegd. Het terrein is ingericht voor betaald parkeren (ingang naast Dries van den Berg) en parkeren voor vergunninghouders (ingang Havendijk). Bij drukte is ook het parkeerterrein aan de Flevoweg beschikbaar. Bezoekers worden via het Parkeer Route Informatie Systeem (PRIS) doorverwezen naar beschikbare parkeerplaatsen. In overleg met de klankbordgroep Parkeren Binnenstad is afgesproken dat ten tijde van de werkzaamheden minimaal 150 parkeerplekken beschikbaar blijven in het Boulevardgebied.

Meer informatie over parkeren in Harderwijk vindt u op de pagina Parkeren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen