VeluweZegel van Gresbo Post: de postzegel voor heel Nederland

Foto: Gresbo

Op 1 april 2019 heeft Inclusief Gresbo Post met trots de VeluweZegel geïntroduceerd in de Gemeente Nijkerk. De VeluweZegel is voor bedrijven én particulieren een aantrekkelijk alternatief voor de reguliere postzegel.

Decemberzegel

In 2017 heeft Inclusief Gresbo Post voor het eerst haar eigen decemberzegel uitgebracht. Wegens het grote succes van deze zegel en om de post service nog verder uit te breiden, is gekozen voor een nieuwe zegel: de VeluweZegel. ‘De VeluweZegel heeft diverse sociale voordelen,’ vertelt Inge Meeuwse (accountmanager afdeling Post). ‘Wij creëren werk voor onze medewerkers, voornamelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We horen bovendien dat lokale ondernemers het prettig vinden dat er zodoende een bijdrage wordt geleverd aan een maatschappelijk doel.’

Veluwezegel het hele jaar door gebruiken

Inge vervolgt: ‘De vraag onder zowel bedrijven als consumenten was zo groot dat we kansen zagen voor een zegel die het hele jaar te gebruiken is. Als extra service voor onze bestaande klanten, maar ook als mogelijkheid voor de bedrijven in de betreffende gemeenten om lokaal, sociaal en maatschappelijk te ondernemen.’

Kleurrijk

De kleurrijke afbeeldingen op de zegel(s) – ontworpen door Inclusief Gresbo collega Gert Jan van Beekhoven – geven een poststuk extra attentiewaarde. Naast de algemene VeluweZegel, zijn er nog zeven unieke VeluweZegels met een eigen afbeelding die typerend is voor desbetreffende gemeente. Dit geldt voor de gemeenten Nijkerk, Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg en Oldebroek. In Nijkerk is Inclusief Gresbo Post gestart met de uitgifte van de VeluweZegel. De eerste reacties zijn erg positief. Vanuit de gemeente Nijkerk gaat Inclusief Gresbo Post de overige gemeenten de aankomende weken voorzien van de VeluweZegel. Zie voor meer informatie www.veluwezegel.nl.

Inclusief Gresbo Post

Inclusief Gresbo Post begon meer dan 10 jaar geleden met het bezorgen van een aantal brieven en gidsen en inmiddels worden er jaarlijks 3,5 miljoen poststukken bezorgd. Daarmee is deze vorm van sociale werkvoorziening uitgegroeid tot een zelfstandig postbedrijf waar zo’n 400 bedrijven in de regio gebruik van maken. Inclusief Gresbo Post bezorgt ook pakketten, groot en klein, in heel Nederland.

 

 

Reacties