Open dagen Zoutkamer Harderwijk op zaterdag 16 en 23 november 2019 wegens 1-jarig bestaan

Foto: Zoutkamer Harderwijk

Last van weinig lucht door astma, COPD, (chronische) bronchitis, hoofdpijn door ontstekingen in de bijholten of een huidaandoening, zoals psoriasis of eczeem? Zoutkamer Harderwijk verlicht de symptomen en versterkt het immuunsysteem door middel van zouttherapie. Dat geeft lucht!

Wat is zouttherapie eigenlijk?

Halotherapie of zouttherapie is een medicijnvrije behandeling met natuurlijke zoutdeeltjes om luchtweg- en huidaandoeningen te verhelpen of verlichten. Het is enigszins vergelijkbaar met een verblijf aan zee. Het levert vaak aanzienlijke verlichting van de luchtwegen, oor-, neus-, keel- of huidklachten op.

Wat is het resultaat?

In de luchtwegen wordt het vastzittende en opgehoopte slijm door het zout minder taai gemaakt, zodat het vervolgens via natuurlijke weg, door hoesten en de trilhaartjes afgevoerd kan worden. Het zout in de lucht verbetert het afweermechanisme, waardoor de huid versterkt wordt, je een rustiger huidtype krijgt en de jeuk verdwijnt.

Halotherapie helpt met het tegengaan van verschijnselen zoals:

  • jeuk door psoriasis of eczeem;
  • bacteriële infectie en ontstekingen;
  • overdadige slijmvorming;
  • grote gevoeligheid van de ademhalingsorganen.

Zoutkamer Harderwijk, Vondellaan 156, houdt op zaterdag 16 en 23 november a.s. open dagen van 10.00 tot 17.00 uur. De gratis sessie duurt 50 minuten. Er vindt dan geen intake plaats. U dient hiervoor wel te reserveren. Zie voor informatie en reserveren op www.zoutkamerharderwijk.nl of bel 0341-769158.

Tot 1 januari 2020 is een zorgvergoeding mogelijk bij verschillende zorgverzekeraars. Tarief vanaf € 50 per maand voor 1 zouttherapie behandeling per week van 50 minuten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen