Zandtovenaar en artiesten laten Harderwijk genieten van het kerstverhaal

Kerst met de Zandtovenaar 2019 was dit jaar in Harderwijk. Wat was het een gezellige en sfeervolle avond!

Publiek

Duizenden mensen hebben het kerstverhaal in een sfeervol en modern jasje dit jaar zien plaatsvinden op de Vischmarkt. De hele dag was men rondom de Vischmarkt in touw. Opbouwen, afstellen, soundchecks en tegen het einde van de middag de generale repetitie. De hele Vischmarkt was de hele dag gewoon vrij toegankelijk en nieuwsgierige Harderwijkers konden een kijkje nemen bij de kerstproductie van de KRO-NCRV. Ook de artiesten liepen in de middag rond en The Voice Kids winnaar Silver Metz, zangeres Emma Heesters en musicalster Romy Monteiro deelden graag handtekeningen uit en poseerden met hun fans.

Kerstverhaal

Om 18.30 werd de Vischmarkt voor een deel onbegaanbaar voor het publiek. Op het middendeel stond de techniektent, daartegenover stond de blokhut van de Zandtovenaar en het podium van de artiesten Nog een stukje verder, voor de Vischpoort was ook ruimte voor twee zandbakken van de Zandtovenaar. Aan de zijkant stond het podium met het koor. Er waren 2 grote schermen waarop het publiek kon zien wat er werd getekend. Het hele verhaal werd verteld door Edson da Graça.

Uitzending

Het kerstverhaal in Harderwijk wordt op 21 december uitgezonden op de KRO-NRCV. Op zaterdag 21 december om 19.25 uur op NPO Zapp en vervolgens op zondag 22 december om 16.55 uur op NPO Zapp, woensdag 25 december om 12.10 uur op NPO 1 en donderdag 26 december om 14.40 uur op NPO Zapp. Op 26 december is het ook te zien op Omroep Gelderland.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen