Babbeltruc toegepast en geslaagd bij bewoner Zeven Akkers

Foto: ©Politie.nl

De politie onderzoekt een misdrijf waarbij iemand is beroofd door middel van een babbeltruc.

Signalement babbeltruc

Afgelopen donderdag werd er iemand in wooncomplex de Zeven Akkers tussen 20.00 uur en 20.15 uur slachtoffer van een babbeltruc. De man belde aan bij één van de bewoners en kon zich met een smoes toegang verschaffen tot het complex voor ouderen. Hierna werd het slachtoffer beroofd. De man die wordt gezocht is blank, 1,75 meter groot, gezet, rond de 50 jaar en hij droeg een blauwe pet en blauwe halflange jas.

Herkenning

Heeft u donderdagavond rondom de Zeven Akkers één of meerdere personen gezien die zich mogelijk vreemd of verdacht gedroegen en/of die aan het signalement voldoen? Heeft u onbekende voertuigen opgemerkt rondom het complex? Heeft dit zelf niet waargenomen, maar kent u mensen/getuigen die dat wel heeft? Heeft u camerabeelden, foto’s en/of informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Melden

Heeft u iets gezien of gehoord, of komt het signalement u bekend voor? Neem dan contact op met de politie via hun website, of bel naar 0900-8844 of anoniem naar 0800-7000. Ook als u iets is opgevallen of u vermoedt dat u iets weet wat met het de beroving te maken heeft, neem dan alstublieft contact op met de politie. Ook informatie waarover u twijfelt, hoort de politie graag aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen