Samen Italiaans Eten in de Kiekmure met deze keer ook: “De Uitgestelde Maaltijd”

Foto: Pixabay

Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk gaat samen met Zorgdat en Kiekmure op maandag 27 januari weer een avond organiseren waar mensen samen kunnen eten en ontmoeten. Lekker gezellig samen van het heerlijke bereide eten van Jop’s Catering.

Nieuw deze editie: “De Uitgestelde Maaltijd”

Na evaluatie hebben we besloten dat we ook mensen willen laten deelnemen aan onze maaltijden, maar die daar zelf geen geld voor hebben om welke reden dan ook. Daar heeft de wijkvereniging wat voor bedacht.

Harderwijk Nieuws sprak Theo Goosen, van wijkvereniging Stadsdennen en Frankrijk.

De uitstelde maaltijd. Wat een leuk idee! Hoe kom je daar zo op? 

Uitgestelde maaltijd is bestemd voor mensen en of gezinnen die dit zelf niet kunnen betalen. Omdat samen eten bedoeld is om gezamenlijk een maaltijd te eten om zo eenzaamheid proberen te verminderen. We zien ook dat deelnemers andere mensen leren kennen en ook andere gesprekken hebben dan dat ze normaal zouden hebben. Dit geldt voor een ieder. Niemand weet wie het is, tenzij ze zelf hierover iets zeggen.

Zo’n eetavond, doen jullie dat vaker?

Op dit moment doen we samen eten 1 keer in de twee maanden. We organiseren het samen met de Kiekmure en Zorgdat.

Is het voor iedere Harderwijker en Hierdenaar?

Samen eten is voor iedere Harderwijker en Hierdenaar bedoeld.

Wat krijgt men voor de 10€?

Samen eten Italiaans maaltijd krijgt men bij binnenkomst een drankje van de Kiekmure, dan krijgt men lasagne, pasta met saus, een frisse salade van verse groeten. Bord wordt vol opgeschept. Na het eten krijgt men ijs en kop koffie of thee. Zaal wordt gezellig aangekleed. Na afloop gaat een ieder tevreden en met een volle buik naar huis.

Meer info

  • Aanvang 18.00 uur en zaal gaat open om 17.30 uur. Locatie de Kiekmure. Eten zal bereid worden door Jop’s catering en we gaan Italiaans eten.
  • Ook is het mogelijk om mee te eten als je vegetarisch bent. Wel bij opgave vermelden dan zorgen wij dat dit er is.
  • Wat zijn de kosten: Nieuw is dat de kosten voor iedereen € 10,00 p.p. zijn.  Kosten van te voren betalen.
  • Een ieder wordt ontvangen met een drankje en na het eten een bakje koffie/thee. Rond zes uur zal Jop vertellen wat hij gemaakt heeft en zal een ieder uitgenodigd worden om te komen opscheppen. Consumpties tijdens het eten zijn voor eigen rekening. Na het eten zal er nog een verrassing zijn. Opgeven kan via de mail [email protected]Ook kunt u naar de website gaan van de wijkvereniging wijkstadsdennen.nl Hier kunt u een contactformulier invullen voor het samen eten. Bellen kan ook naar 06-14403745.
  • Ook het formulier van de Uitgestelde Maaltijd is te vinden op de website.
  • We hopen dat er zich weer veel mensen aanmelden om te komen eten en dat het een gezellige avond zal worden.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen