Sinterklaas is weer in het Pietenhuis in Harderwijk

Foto: Gemeente Harderwijk

Afgelopen zaterdag was te zien op NPO3 hoe onze burgemeester Harm-Jan van Schaik, met enkele Harderwijkse kinderen, Sinterklaas en zijn Pieten bezocht. Op donderdag 19 november rijdt Sinterklaas in een open auto langs alle basisscholen in Harderwijk en Hierden.

Boodschap van Kippige Piet (en Sinterklaas)

Kippige Piet heeft vanuit het Pietenhuis een boodschap voor alle kinderen in Harderwijk en Hierden. https://youtu.be/nTi0e9l4Tgo. Sinterklaas heeft tijdens de rijtoer voor alle kinderen wat mee. Hij laat daar wat lekkers achter voor de kinderen en deelt een uitnodiging uit om het Pietenpad (speurtocht) door de binnenstad van Harderwijk te lopen.

Welkomstvideo Sinterklaas

Op vrijdagavond 20 november gaat de welkomstvideo van Sinterklaas in Harderwijk live. Het Pietenpad is altijd te lopen, de oplossingen van de speurtochten kunnen ingeleverd worden in het speciale Pakjesmagazijn in het Hortuspark.

Pakjesmagazijn Hortuspark

Openingstijden Pakjesmagazijn Hortuspark:
zaterdag 21 nov: 12.00 – 16.00 uur
zondag 22 nov: 12.00 – 16.00 uur (onder voorbehoud, mits er koopzondag is)
woensdag 25 nov: 12.00 – 16.00 uur
zaterdag 28 nov 12.00 – 16.00 uur
zondag 29 nov 12.00 – 16.00 uur (onder voorbehoud, mits er koopzondag is)
woensdag 2 dec 12.00 – 16.00 uur

Tekening

Bij de opdrachten van de speurtocht zit voor de kinderen ook een tekening die zij kunnen maken voor mensen in een zorginstelling die het zwaar hebben door corona en mogelijk eenzaam zijn.

Kindercollege

Heb je vragen voor de Sint en de Pieten? Dan kun je dit jaar het kindercollege mailen. Daan en Lissy zitten klaar om de vragen aan Sint en de Pieten door te geven en dat je antwoord krijgt.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen