Commissaris is duidelijk: “Geen integriteitsonderzoek burgemeester”

Foto: ©Still YouTube Omroep Gelderland

Er zou mogelijk een integriteitsonderzoek kunnen komen, als eerst de voorgaande stappen zijn doorlopen.

Commissaris van de Koning is helder

Er zijn eerst andere mogelijkheden om de sluiting tegen te gaan. Een ontvanger van een besluit van de gemeente kan daar altijd bezwaar tegen maken. En als de ontvanger het daar dan weer niet mee een is, dan kan je er nog tegen in beroep gaan. Dit heeft de Commissaris van de Koning de ondernemers van de Fabriek en Burgerzaken dus ook laten weten. Ze moeten bezwaar maken tegen de beslissing van de burgemeester en kunnen daarna nog eventueel in beroep gaan.

Burgemeester

De integriteit van de Harderwijkse burgemeester Harm-Jan van Schaik staat dus volgens de Commissaris van de Koning niet ter discussie. De commissaris ziet geen reden tot het instellen van een onderzoek naar de integriteit van burgmeester van Schaik.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen