Bruidspaar Zeeboer-Mostert uit Hierden 60 jaar getrouwd

Foto: ©Maximaal Sales

60-jarig bruidspaar Evert Zeeboer en Gerrie Zeeboer – Mostert.

Hierdenaren

Evert en Gerrie zijn beide geboren en opgegroeid in Hierden. Evert in een gezin met 9 kinderen en Gerrie in een gezin van 7 kinderen. Vanaf hun huwelijk tot 29 oktober 1965 aan de Molenweg gewoond. Daarna naar de Zuiderzeestraatweg verhuisd waar ze nog steeds wonen. Evert heeft op eenden- en kalkoenbedrijven gewerkt en later tot de vut bij de Gresbo.

Nog altijd bezig

Hun beider hobby is de bloemetjes om het huis. Gerrie verzorgt ze ook binnen. Evert heeft ook altijd veel gehandeld in spullen, zoals meubels en huisraad maar ook dieren zoals kippen en konijnen. Veel mensen weten hem nog te vinden als er kippen of konijnen zijn die weg moeten. Deze kunnen ze bij Evert achterlaten. Ook zijn er altijd verse eieren van de kippen.

Kinderen en kleinkinderen

Ze hebben 4 kinderen, allen getrouwd. 12 kleinkinderen en inmiddels 14 achterkleinkinderen. Ze wonen nog zelfstandig en redden het met af en toe wat hulp. Helaas zijn ze niet meer zo mobiel, omdat Gerrie een oogziekte heeft en daardoor geen auto meer kan rijden.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Reacties