Harderwijker Alex Mietes wint competitie circuit van Zandvoort

Foto: ©De Fabriek/Maximaal Sales

Afgelopen zondag was de eerste competitiedag in ‘ DeFabriek’ waar mensen een tijd konden neerzetten op het het racecircuit van Zandvoort.

Harderwijker wint GP Zandvoort

In een van de race simulatoren was de Harderwijker Alex Mietes de snelste. Met een rondetijd van 1.11.538  was hij maar iets langzamer dan de Formule 1 coureurs op het echte circuit. Hij won hierdoor 2 x 60 minuten race experience van de Fabriek.

F1-simulator succes

Volgens Julian ‘t Jong van De Fabriek is het testen van je eigen vaardigen een groot succes. Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in Formule 1. Als je daar zelf een actieve rol in mag spelen, begint het steeds meer te leven.

Raceseizoen

Aanstaande zondag staat het circuit van Monza vanaf 13 uur klaar. De hele agenda van Formule 1 wordt in de komende tijd afgewerkt. Uiteindelijk zijn er 10 winnaars die op de finaledag tegen elkaar mogen racen op de race simulator. Vanaf 13.00 uur zondag is iedereen hartelijk welkom om zijn race kwaliteiten gratis te presenteren. Graag reserveren via DeFabriek.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen