Problemen op de weg als je de komende weken de polder in wil

Foto: ©google Street View

De N302 tussen Harderhaven en Harderwijk is wegens wegwerkzaamheden van 29 september tot en met 8 oktober deels afgesloten. Het werk behelst het ombouwen van de turborotonde Ganzenweg-Knardijk tot een ongelijkvloerse kruising. Ook de brug over het Veluwemeer wordt aangepast.

Omleiding

Het verkeer wordt omgeleid. De weg is de avonden en nachten dicht van 20.00 tot 06.00 uur, het weekeinde van 1 tot en met 4 oktober ook overdag. Verkeer in beide richtingen tussen Zeewolde en Harderwijk kan het beste omrijden via Nijkerk, de N305 Gooiseweg, de N301 Nijkerkerweg en de A28 richting Harderwijk. Er geldt overdag een extra adviesroute voor het verkeer op de A28 vanuit Zwolle en omgeving. Weggebruikers kunnen het beste via afrit 16 bij Elburg de route naar Flevoland nemen.

Fietspad open

De brug over het Veluwemeer is dicht vanaf de rotonde Ganzenweg-Knardijk tot afslag Dolfinarium in Harderwijk. Het fietspad blijft open. Ook het ov en landbouwverkeer kunnen over de brug.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen