Kleinkoor Caprice organiseert open repetitie

Foto: ©Kleinkoor Caprice

Op donderdag 28 oktober organiseert Kleinkoor Caprice uit Harderwijk een open repetitie in de Immanuelkerk in Ermelo.

Kleinkoor Caprice is weer gestart

Na een lange onderbreking wegens corona is Kleinkoor Caprice onlangs weer begonnen met zingen. Het koor heeft nu plaats voor enkele nieuwe leden; met name tenoren. Geïnteresseerde zangers en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd de open repetitie bij te wonen op donderdag 28 oktober van 20.00 tot 22.00 uur in de Immanuelkerk in Ermelo (coronatoegangsbewijs verplicht).

Amateur kamerkoor

Kleinkoor Caprice is een amateur kamerkoor dat streeft naar een hoog zangniveau. Het koor geniet goede bekendheid op de Noordwest-Veluwe en ver daarbuiten. De 30 leden zijn stuk voor stuk enthousiaste muziekliefhebbers, voor wie zingen een vorm van topsport is. Het repertoire is breed: van a capella koormuziek tot grote oratoriumwerken en van renaissancemuziek tot hedendaagse composities. Een jaarlijkse traditie is de decemberuitvoering van het Festival of Carols and Lessons in de Grote Kerk in Harderwijk. Al bijna 40 jaar is deze kerstuitvoering een begrip in de wijde omgeving.

Werken

Tijdens de open repetitie staan werken op het programma van Bach, Gjeilo en Poulenc. Ook maakt Caprice alvast een begin met enkele stukken voor de komende kerstperiode. Meer informatie op www.kleinkoorcaprice.nl.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Reacties